| бултериер | |
|
+17BULLFAN Jokera tattoo bat_go6o_silistrata CKPE4 animal_bg Admin LORD_BULL atropa TORMENTOR maximize mazniq tzufa zelka mitaksi Jordan staff димитър 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LORD_BULL напреднал
Брой мнения : 81 Localisation : ГАБРОВО Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: ИСТИНАТА БОЛИ, ПИТАЙТЕ ТОР-МЕНТАТА!!!!!!!! Сря Авг 29, 2007 11:29 pm | |
| След като публикувах една реклама и една рекламна снимка, бях banned от форумите на дог.бг!
Каква вина имам аз,че Торментор е заснел кучката си как АКА (С извинение) и се мъчи да блесне с оригиналност?!
Каква вина имам аз, че Торментор показва кученце, за което твърди, че е най-доброто раждано в България, а след няколко месеца го продава в Турция и то се затрива?!
Тези АкТове са негови, аз само му ги припомних.....!
НЕ НА ЛЪЖАТА | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
| Заглавие: Re: бултериер Сря Авг 29, 2007 11:52 pm | |
| МАЗНИЯ, не нападай хората! Те не са "слуги", просто не знаят за какъв "колос" на световното бултериер развъждане става на въпрос! Е аз ще ги светна! Но всичко с времето си! Здраве и късмет на всички посетители на този хубав форум!
НЕ НА ЛЪЖАТА | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
| Заглавие: Re: бултериер Чет Авг 30, 2007 12:37 am | |
| - atropa написа:
- Лорде как си ?
Тоя Т вярно се оказа голям нещастник, ама пък чак толкова място да му се отделя не си заслужава. към mazniq -кученцето все пак живо ли е? Здр.,БЕЙБИ утре шъ полафим,ок? | |
|
| |
atropa
Брой мнения : 4 Localisation : plovdiv Registration date : 20.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Авг 30, 2007 9:58 am | |
| Лорде разкрий се малко.Не си Илиан.Не пишеш като него. За мазния- поне си го спаил кученцето. На каква възраст е ? | |
|
| |
animal_bg
Брой мнения : 9 Localisation : Plovdiv Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Авг 30, 2007 12:05 pm | |
| Лорда си е Илиян Няма кой друг да използва Брубейкър за аватар... | |
|
| |
atropa
Брой мнения : 4 Localisation : plovdiv Registration date : 20.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Авг 30, 2007 12:55 pm | |
| Не е възможна таква промяна.Овен ако не му се раздвоява личността. Хайде, Лорде признай си. | |
|
| |
CKPE4
Брой мнения : 8 Localisation : БЪЛГАРИЯ |Y| Registration date : 28.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Пет Авг 31, 2007 10:30 am | |
| - animal_bg написа:
- Лорда си е Илиян
Няма кой друг да използва Брубейкър за аватар... Старите физиономии се намираме по форумите Поздрави на всички от pitbulldoga | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
| |
| |
LORD_BULL напреднал
| Заглавие: Re: бултериер Пет Авг 31, 2007 12:40 pm | |
| | |
|
| |
CKPE4
Брой мнения : 8 Localisation : БЪЛГАРИЯ |Y| Registration date : 28.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Пет Авг 31, 2007 12:55 pm | |
| - LORD_BULL написа:
- Kak si, CKPE4 ??
изчезна от Форумите, къде се губиш? Нещу интересно в най-стария град на света ПЛОВДИВ? Скоро може да се видим!
Добре съм , Лорде! Изчезнах, защото разни форумни мишки предпочитат да банват, вместо да извадят аргументи. Нали си чувал, че истината боли... Чета чат-пат дог.бг-то, ама гледам, че повечето стойностни хора са баннати също. Нека да си пишат мишките на спокойствие, да не им разваляме рахатлъка, че оная атинастаф е на успокоителни заради...... Надявам се тук да имате свобода на писане, защото ми беше удоволстие да Ви чета форума, а този може само да печели от присъствието Ви... П.П. Как е малката тигърка? Плясни малко снимки да й се порадваме..... | |
|
| |
bat_go6o_silistrata apbt приятел
Брой мнения : 44 Localisation : Sofia/Silistra Registration date : 01.09.2007
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 11:49 am | |
| "Здравейте,приятели на породата! Току-що открих този форум.Изглежда доста по-добре от предишния.Поздравления за това!
Г-н LORD BULL,благодаря Ви за подкрепата! За съжаление,заличиха поста ми във форума,който сте споменали по горе.Явно и там не обичат истината.Възможно е Г-н TORMENTOR да има роднини и там.Не мислите ли,Г-н LORD BULL?"
[quote name='TORMENTOR' date='Aug 1 2007, 19:44' post='65520']
"Румба, ам стафовете и бултериерите са най-голямата ми страст и при тях имам най-завидни резутлати..."
"Г-н TORMENTOR,струва ми се,че пак заблуждавате хората с тези неверни данни.Виждам,че резултатите Ви при горепосочените породи са доста отчайващи...Съсипахте толкова кучета,а сега искате и гончета да мъчите... И тях ли ще продавате в Турция???...Ами така е! Всичко си върви правопропорционално-кофти стопанин>кофти кучета>кофти пазар... Скоро и в този форум хората ще разберат колко пари(турски лири) струвате! На Вас,Г-н TORMENTOR,желая успех в новите за Вас среди! На професионалистите,които споделят опита си тук,благодаря сърдечно! Научих доста,нови за мен,неща за една от малкото български породи...Приятен уикенд на всички ловци!!!"
Г-н LORD BULL,за този пост ли ставаше дума преди няколко дни? Виждам,че в този форум е различно.Няма дискриминация.Това е хубаво.Нека администраторите тук да приемат моите поздравления! Справяте се много добре,Г-н ADMIN!
Последната промяна е направена от на Вто Сеп 04, 2007 2:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 12:12 pm | |
| Г-н ANIMAL,виждам,че и Вие сте тук! Това е хубаво! Надявам се тук вече да можем спокойно да дискутираме най-добрите кучета-бултериерите. Ще бъде жалко,ако и тук модерира г-н TORMENTOR! Този човек е причина да не мога да прочета нищо в предишния форум.Постоянно премахваше постове,заличаваше цели теми.Кому е нужно това? Сигурно г-н TORMENTOR се чувства особено притеснен от Вашите въпроси? Аз също се постарах да бъде така,за което не съжалявам. Г-н TORMENTOR,какво ще кажете Вие по този повод? Сигурен съм,че следите и този форум.Защо сега не отстраните поста ми,Г-н TORMENTOR? | |
|
| |
animal_bg
Брой мнения : 9 Localisation : Plovdiv Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 3:31 pm | |
| Най-сетне...и бат Гошо и Мазния, и Лорда и Хер Наз, и питбулдога и аз без цензурата на... | |
|
| |
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 4:51 pm | |
| Прав сте,Г-н ANIMAL! Няма място за в българското бултериер-пространство! | |
|
| |
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 5:18 pm | |
| Редно е г-н TORMENTOR да си отговори на някои въпроси и да си ходи по живо,по здраво там при колегите си в Турция.Този човек не умее да гледа кучета.
Днес се чух с Г-н Николай Котов-секретарят на Бултериер-клуба.Останах с много добри впечатления от този човек.Отговори на доста мои въпроси.Според него да членуваш в този клуб е избор,достоен за уважение. Като го слушах как говори за бултериера,ми се напълниха очите.Какъв респект! Какво уважение!
А погледнете г-н TORMENTOR! Та той не може да се грижи за себе си,а какво остава за собствените му кучета! Видях фотографиите на любимците му. Срамота!
Само едно не разбрах.Как клуб с такива уважавани кадри е допуснал в редиците си такъв човек.С неадекватните си действия и пошли снимки той унижава тази величествена порода! | |
|
| |
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 5:41 pm | |
| В предишния форум имаше един човек,който се възбуждал като гледал кучето си в процес на дефекация-някой си г-н BRUNO TORMENTOR.А това на какво прилича?
Г-н BRUNO TORMENTOR,да не би да сте роднина на г-н TORMENTOR? Или пресаташе? Похвално е,че го защитавате,но той защо мълчи тогава? Не се ли замисляте? Ами,защото е виновен,може би? Явно има някакви чувства между вас,за да вземете лошата страна...
Г-н BRUNO TORMENTOR,прегледах писанията Ви.Не ми харесаха.От разговорът ми с г-н Котов разбрах,че не фигурирате в УС на клуба.Мога ли да Ви попитам за какъв,по дяволите,се мислите,Г-н BRUNO TORMENTOR?Не Ви ли е срам? Как може да сте никой,а да си позволявате да държите такъв тон? На ваше място бих се извинил,Г-н BRUNO TORMENTOR!
Повярвайте ми не боли! | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 6:08 pm | |
| Моля, приодържайте се към темата, която е за бултериера , не за торментор | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
| Заглавие: Re: бултериер Съб Сеп 01, 2007 10:50 pm | |
| - Admin написа:
- Моля, приодържайте се към темата, която е за бултериера , не за торментор
admin, как да разбираме това- темата за бултериера, не за Тор-ментата......?То 4е сте прав, прав сте едното с другото не се връзва много, но самата тема започва с рекламана тор-ментор ....вижте първите постове .Та сигурно хората се повеждат и смесват понятията......!Е, не им се сърдете моля, никому не вреди малко реклама...не мислите ли? | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: бултериер Нед Сеп 02, 2007 10:49 am | |
| Форума, не обслужава ничии интереси, хората наречени лакеи са мои проятели и са дали препоръчително мнение, а не задължително. Никой не е спиран да показва своите кучета и да ги рекламира, абсолютно фрий. Недопустимо е да сеобсъжда външен вид на потребители, обидини епитети и пр. Говорете за бултериера, покажете вашите произведени кучета и всичко ще е ОК.
пп Относно първте постове, това са видяли хората и това съветват, не са виждали явно друг развъдник или не им е направил вечатление. | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
| |
| |
tattoo ентусиаст
Брой мнения : 11 Age : 50 Localisation : Ruse Registration date : 31.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Нед Сеп 02, 2007 9:28 pm | |
| Здрасти момчета!!!!! Виждам всички сте във форма. | |
|
| |
Jokera
Брой мнения : 2 Localisation : София Registration date : 31.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Пон Сеп 03, 2007 1:28 am | |
| Айдееееееее съд/брахме се | |
|
| |
tattoo ентусиаст
| Заглавие: Re: бултериер Пон Сеп 03, 2007 9:45 am | |
| Е как няма да се съберем бе нали сме една фамилия,я земи пусни малко фотоси на тоя твоя трицветен дзвер,че отдавна не сме му виждали телосложението на манекена | |
|
| |
BULLFAN
Брой мнения : 7 Localisation : Bulgaria Registration date : 03.09.2007
| Заглавие: Re: бултериер Пон Сеп 03, 2007 12:14 pm | |
| Здравейте! Виждам, че всички комплексари, нямащи достъп до дог.бг. са започнали да заливат с помия и вашия форум. Много съжалявам за което. | |
|
| |
tattoo ентусиаст
| Заглавие: Re: бултериер Пон Сеп 03, 2007 12:28 pm | |
| айде без обиди и квалификации ако ОБИЧАШ.КОЙ КОМПЛЕКСАР КОЙ КАКЪВ Е СИ ЗНАЕ ЗА СЕБЕ СИ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДИ ДРУГИЯ КЪВ Е СЕГА БЪДИ ТАКА ДОБЪР ДА НЕ ПРАВИШ ИНТРИГИ И ДА НЕ ОБИЖДАШ НИКОГО ЗАЩОТО ТЕБЕ НИКОЙ НЕ ТЕ Е ОБИДИЛ ИЛИ СИ ПРЕКАЛЕНО МАЛЪК/А ЗА ДА СЕ ДОСЕТИШ САМ/А?АЙДЕ ЛЕК ДЕН ОТ МЕНЕ (Виктория)че ми писна вече от тапанарщини е меко казано .............................................................
Последната промяна е направена от на Пон Сеп 03, 2007 12:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: бултериер | |
| |
|
| |
| бултериер | |
|