| бултериер | |
|
+17BULLFAN Jokera tattoo bat_go6o_silistrata CKPE4 animal_bg Admin LORD_BULL atropa TORMENTOR maximize mazniq tzufa zelka mitaksi Jordan staff димитър 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
maximize напреднал
Брой мнения : 54 Localisation : BULL_GARIA Registration date : 17.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Вто Сеп 11, 2007 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 9:12 am | |
| Администрацията т.е. аз не е длъжна да дава нкакви обяснения, относно действията си. Няма да позволя този форум да стане поле за изява за личните отношения на някой си. Либералната политика на администрицията не позвлолява обаче рекламиране на други форуми на страниците на този, каквато препрпратка имаше вчера в поста на даден многуважаван потребител. Имате право на подпис слагайте там каквото си щете, но не и на страниците на форума. | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
Брой мнения : 81 Localisation : ГАБРОВО Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 10:28 am | |
| - Admin написа:
- Администрацията т.е. аз не е длъжна да дава нкакви обяснения, относно действията си. Няма да позволя този форум да стане поле за изява за личните отношения на някой си. Либералната политика на администрицията не позвлолява обаче рекламиране на други форуми на страниците на този, каквато препрпратка имаше вчера в поста на
даден многуважаван потребител. Имате право на подпис слагайте там каквото си щете, но не и на страниците на форума. Мерси за отговоря! Не исках да прозвучи като РЕКЛАМА! Ще се вслушам в съвета Ви, Г-н Админ! Забравих за подписа....
| |
|
| |
maximize напреднал
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 10:30 am | |
| - Admin написа:
- Aко още някой си плесне рекламат на форума ше изхвърчи и без това и Торемнтори и Назар'с сте използвазчи и интересчии, комерсилани..довиждане
УВАЖАЕМИ г-н Admin, изненадвате ни с това обвинение, тъй като уважаваните Торемнтори и Назар просто нямат присъствие във Вашия Форум.
Позволявате си необосновани обиди, моля за ФФАКТИ !!! | |
|
| |
LORD_BULL напреднал
Брой мнения : 81 Localisation : ГАБРОВО Registration date : 27.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 10:44 am | |
| maximize, Админът си изпусна нервите, вчера....., не е искал да обижда, сигурен съм! Не го нападайте, моля! | |
|
| |
maximize напреднал
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 10:50 am | |
| - LORD_BULL написа:
- maximize, Админът си изпусна нервите, вчера....., не е
искал да обижда, сигурен съм! Не го нападайте, моля! Лорде, все още не съм тръгнал да нападам....
Просто търся ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА !!!
Позволявате си необосновани обиди, моля за ФФАКТИ !!! | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 11:21 am | |
| Не съм искал да обиждам никой, просто това е принципа на форума...рекламирайте каквото искате, но без други форум...в подписа имате възможност. И просто не искам да ставам свидтел на разправиите ви, а не да обиждаm точно Вас двамата, които сте написали най много за була тук. | |
|
| |
bat_go6o_silistrata apbt приятел
Брой мнения : 44 Localisation : Sofia/Silistra Registration date : 01.09.2007
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 1:13 pm | |
| Г-н ADMIN,не дръжте такъв тон на уважавани от мене личности! Това е приятелски съвет.Не ме разбирайте погрешно! Попитайте г-дата TORMENTOR и синът му-BRUNO TORMENTOR какво взимат при нервните им изблици.Те ще Ви помогнат,сигурен съм.
Вълшебното лекарство се нарича LEXOTAN. Желая Ви успешно лечение,Г-н ADMIN! | |
|
| |
mazniq ентусиаст
Брой мнения : 11 Localisation : Sofia Registration date : 17.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Сря Сеп 12, 2007 8:43 pm | |
| ЦЕНЗУРА
Bye, Byeгоспожице, скъпа | |
|
| |
Jokera
Брой мнения : 2 Localisation : София Registration date : 31.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Сеп 13, 2007 12:36 am | |
| | |
|
| |
animal_bg
Брой мнения : 9 Localisation : Plovdiv Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Сеп 13, 2007 11:58 am | |
| | |
|
| |
animal_bg
Брой мнения : 9 Localisation : Plovdiv Registration date : 29.08.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Сеп 13, 2007 12:01 pm | |
| | |
|
| |
smehurka apbt приятел
Брой мнения : 29 Localisation : някаде под синьото небе се подвизава моето дупе. Registration date : 04.09.2007
| Заглавие: Re: бултериер Чет Сеп 13, 2007 12:58 pm | |
| Г-н Мазен,СПАЗВАИТЕ ДОБРИЯ ТОН | |
|
| |
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: бултериер Пон Сеп 17, 2007 4:42 pm | |
| - bat_go6o_silistrata написа:
- Г-н ADMIN,не дръжте такъв тон на уважавани от мене личности! Това е приятелски съвет.Не ме разбирайте погрешно! Попитайте г-дата TORMENTOR и синът му-BRUNO TORMENTOR какво взимат при нервните им изблици.Те ще Ви помогнат,сигурен съм.
Вълшебното лекарство се нарича LEXOTAN. Желая Ви успешно лечение,Г-н ADMIN! Г-жа Кака Гергана Силистрата, Вие да не сте няк'ъв ментор или нравоучтел, нещо май се оптнесохте г-жо Како Гергана Силистрата. Що за нахалство е това отношение към админа, г-жа Како Херхана Силистрата | |
|
| |
bat_go6o_silistrata apbt приятел
Брой мнения : 44 Localisation : Sofia/Silistra Registration date : 01.09.2007
| Заглавие: Re: бултериер Вто Сеп 18, 2007 3:32 pm | |
| - mitaksi написа:
- bat_go6o_silistrata написа:
- Г-н ADMIN,не дръжте такъв тон на уважавани от мене личности! Това е приятелски съвет.Не ме разбирайте погрешно! Попитайте г-дата TORMENTOR и синът му-BRUNO TORMENTOR какво взимат при нервните им изблици.Те ще Ви помогнат,сигурен съм.
Вълшебното лекарство се нарича LEXOTAN. Желая Ви успешно лечение,Г-н ADMIN! Г-жа Кака Гергана Силистрата, Вие да не сте няк'ъв ментор или нравоучтел, нещо май се оптнесохте г-жо Како Гергана Силистрата. Що за нахалство е това отношение към админа, г-жа Како Херхана Силистрата Г-н MITAKSI,и Вас ли трябва да уча как се пише?Засрамете се!Не мога да позволя на човек,който има толкова много липси,да ми държи такъв тон.Къде отидоха първите години от жалкото Ви съществуване,Г-н MITAKSI? | |
|
| |
Jordan staff специалист
Брой мнения : 494 Age : 34 Localisation : Бургас Registration date : 24.02.2007
| Заглавие: Re: бултериер Нед Окт 07, 2007 2:51 am | |
| Жалко,че толкова много хора посещаваха форума,а сега изчезнаха,благодарение на това,че отново Бултериерският форум в -дог.бг-то се отключи... Жалко е найстина,че уж дейните ''създатели'' на форума не правят нищо с което да задържат ''бившите'' си съфорумници... Еми жалко мога да кажа аз...Беше тръгнал на добре тоз форум... Поздрави за Булл манията! Виждам,че има МНОГО,много фенове на породата! Успех... П.с:Оставете господин Торментора на ''свобода'' както се казва...Все пак човека отглежда освен Бултериери,Стафове,Питове че и гончета и БОК...Той няма време да се занимава с някакви си Бултериери...Човекът ясно и точно в един друг ''биткаджийски'' форум ако мога така да го нарека,беше казал,че отглежда повече от 20 животни...Какво повече искате от него.. Едно ми прави впечатление...Защо повечето амстафове и Булове,които е дал в съсобственост-(съсобствениците) са Турци??????? | |
|
| |
Marinki
Брой мнения : 2 Localisation : Sofia Registration date : 16.06.2009
| Заглавие: Re: бултериер Вто Юни 16, 2009 2:18 pm | |
| Здравейте, Идвам при вас с много въпроси за бели кавалери ) Всъщност обещах помощ и информация на приятел, който няма достъп до интернет.. Аз самата имам голдън ретрийвър, но както можете да се досетите - обучението му е коренно различно, отколкото обучението на вашите силни красавци.. Бултериерът е на 5 месеца, нарича се Рей: Съжалявам, че нямам снимка в пълен ръст и стойка. Основното затруднение идва когато около кучето има други животни. Дърпа се, вие, скимти.. Какви са начините да се социализира, с какви команди, колко човека трябва да се включат в обучението?? Важно ли е преди това да са напълно усвоени основните команди - "седни", "легни" и "спри" със задръжка ( на познат терен, без разсейващ фактор)? Ще има ли ефект, ако за награда от добре изпълнената команда да се дава храна (миниатюрни количества) или е по-добре с играчка или с команда за освобождаване примерно "играй"? Ако кучето се дърпа упорито, въпреки постоянните корекции и награди, трябва ли да сменим нашийника му с душач или със строг? Друго - забелязах, че животното не знае кога да си почине: дори смъртно уморено, прегряло от слънце, от горещина, от цял ден тичане - то не се отпуска, не сяда дори... Съвети как да го накараме да почине? (като изключим най-лесното : да го приберем само в колата или в стаята) И още: Рей обожава водата, но не умее да плува: стои перпендикулярно на дъното, върти се в кръг, гълта вода...сякаш задницата му потъва. И въпреки това не желае да излезе от водата. Има ли някакви начин да му се помогне, да се насочи как да се задържа на повърхността? Засега ще се огранича в тези въпроси... Ще се радвам на всякаква помощ от ваша страна. Мерси: Марина | |
|
| |
Marinki
Брой мнения : 2 Localisation : Sofia Registration date : 16.06.2009
| Заглавие: Re: бултериер Пон Юни 29, 2009 9:51 pm | |
| Защо никой не ми отговаря? Много сте лоши.. а Рей расте и не поумнява... | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: бултериер | |
| |
|