| Предпочитана храна | |
|
+5BBB Admin Jordan staff Yurgen mitaksi 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
BBB специалист
Брой мнения : 170 Registration date : 15.03.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 21, 2007 5:35 pm | |
| - gulev_1991 написа:
- Също давам на малката и сварена прясна риба от язовира..Страшно много я обича...
Това все едно не го прочетох. Давай си каквото решиш. Кучето си е твое, последствията са за теб. | |
|
| |
Jordan staff специалист
Брой мнения : 494 Age : 34 Localisation : Бургас Registration date : 24.02.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 21, 2007 5:46 pm | |
| Ами за рибите го пише в книгата ми...естествено...когато е голяма отстранявам костите...но когато е малка-таранка я варя до каша...костите се разваряват и се топят в устата ми...не виждам кое е грешното и какви ще са последствията...когато няма кости...? | |
|
| |
BBB специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 21, 2007 5:52 pm | |
| - gulev_1991 написа:
- Ами за рибите го пише в книгата ми...естествено...когато е голяма отстранявам костите...но когато е малка-таранка я варя до каша...костите се разваряват и се топят в устата ми...не виждам кое е грешното и какви ще са последствията...когато няма кости...?
Ами аз прочетох откъса който написа преди малко, а ти дали го прочете? Пък и ако вземеш друга книга за хранене, вътре ще пище друго. Зависи от гледната точка на автора. И с риск да се повторя ще кажа храни го както искаш, кучето е твое. Както моето си е мое и следя какво и по колко яде. | |
|
| |
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Чет Мар 22, 2007 10:21 am | |
| Един път в седмицата може да се дават гранули на рибна основа. | |
|
| |
BBB специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Чет Мар 22, 2007 11:11 am | |
| - mitaksi написа:
- Един път в седмицата може да се дават гранули на рибна основа.
Така да, но не и да ловиш рибка от гьола и да му я даваш. | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Чет Мар 22, 2007 4:00 pm | |
| Че кой лови рибка от гьола...ако не си прочела по горе...Варя до каша...според мен е много полезна...съдържа фосфор,витамини и така нататък...Това е моето мнение и не държа никой да се съглася с мен. Благодаря и поздрави! | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Чет Мар 22, 2007 4:04 pm | |
| А как мислите...онзи ден гледох американско предаване за кучета и там споменаха,че на 2 седмици в храната на кучето трябвало да се добавя 1 щипка сол...незнам изобщо от къде им хрумна...попринцип аз знам,че на кучето не трябва да се дават никакви хранителни подправки...Вие как мислите..? | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Чет Мар 22, 2007 4:17 pm | |
| - gulev_1991 написа:
- А как мислите...онзи ден гледох американско предаване за кучета и там споменаха,че на 2 седмици в храната на кучето трябвало да се добавя 1 щипка сол...незнам изобщо от къде им хрумна...попринцип аз знам,че на кучето не трябва да се дават никакви хранителни подправки...Вие как мислите..?
възможнои е да се дава сол, но каква казаха каменна или йодна..по принцип солта в малки количества е полезна! | |
|
| |
zelka напреднал
Брой мнения : 60 Registration date : 28.03.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 11:24 am | |
| Айде спецове гледам че сте по преводите.Да взема да пустна 1-2 сайтчета да преведете да видите какво пише за гранулките и по специално за Роял Канин.
http://www.cknj.com/articles/2007/03/25/news/news01.txt
http://www.cnw.ca/en/releases/archive/March2007/20/c4739.html
Аре успех с храненето и приготвянето на сандвичи и гранулирана храна.Живи и здрави да са ви кучетата. | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 12:13 pm | |
| - zelka написа:
- Айде спецове гледам че сте по преводите.Да взема да пустна 1-2 сайтчета да преведете да видите какво пише за гранулките и по специално за Роял Канин.
Аре успех с храненето и приготвянето на сандвичи и гранулирана храна.Живи и здрави да са ви кучетата. ми са ко чи праиим олиииии въх въх... ц ц ц...лелееее ужас ..край..предлагам да се бойкотират всички гранулирани храни..а тва,че на майка си в п....та няма има ли значение [b]Мод-този пост беше цензуриран | |
|
| |
zelka напреднал
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 12:58 pm | |
| - mitaksi написа:
- zelka написа:
- Айде спецове гледам че сте по преводите.Да взема да пустна 1-2 сайтчета да преведете да видите какво пише за гранулките и по специално за Роял Канин.
Аре успех с храненето и приготвянето на сандвичи и гранулирана храна.Живи и здрави да са ви кучетата. ми са ко чи праиим олиииии въх въх... ц ц ц...лелееее ужас ..край..предлагам да се бойкотират всички гранулирани хран..а тва ч е на майка си в путката няма има ли значение Бах ти псуваш повече и от мене ве брат ми . Предлагай каквото си искаш. Виж какво е споменато за хвалените гранули Роял Канин. Всеки избира с кво си храни въпроса е че повечето си мислите че като храните с гранули храните с най доброто - което не е така и това не е само мое мнение.Тия сайтс ги пустнах за вашо инфо не за мое защото аз решението с кво да храня съм го направил отдавна.Информацията не е излишна никомо а вече всеки си храни кучето както сметне за добре.Кощеш и с лайна да го храниш избора си е твой.Кучето си е твое.Вече кое е добре за кучето е отделен въпрос. | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 3:34 pm | |
| - zelka написа:
- mitaksi написа:
- zelka написа:
Аре успех с храненето и приготвянето на сандвичи и гранулирана храна.Живи и здрави да са ви кучетата. ми са ко чи праиим олиииии въх въх... ц ц ц...лелееее ужас ..край..предлагам да се бойкотират всички гранулирани хран..а тва ч е на майка си в путката няма има ли значение Бах ти псуваш повече и от мене ве брат ми . Предлагай каквото си искаш. Виж какво е споменато за хвалените гранули Роял Канин. Всеки избира с кво си храни въпроса е че повечето си мислите че като храните с гранули храните с най доброто - което не е така и това не е само мое мнение.Тия сайтс ги пустнах за вашо инфо не за мое защото аз решението с кво да храня съм го направил отдавна.Информацията не е излишна никомо а вече всеки си храни кучето както сметне за добре.Кощеш и с лайна да го храниш избора си е твой.Кучето си е твое.Вече кое е добре за кучето е отделен въпрос. Абсолютно, има кучета, които не помирисвта грнаула- защо ли? е има един юзър тук, който хвали гранулата и кучето му ядеше доскоро! | |
|
| |
zelka напреднал
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 3:37 pm | |
| | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 3:41 pm | |
| - Admin написа:
- zelka написа:
- mitaksi написа:
- zelka написа:
Аре успех с храненето и приготвянето на сандвичи и гранулирана храна.Живи и здрави да са ви кучетата. ми са ко чи праиим олиииии въх въх... ц ц ц...лелееее ужас ..край..предлагам да се бойкотират всички гранулирани хран..а тва ч е на майка си в путката няма има ли значение Бах ти псуваш повече и от мене ве брат ми . Предлагай каквото си искаш. Виж какво е споменато за хвалените гранули Роял Канин. Всеки избира с кво си храни въпроса е че повечето си мислите че като храните с гранули храните с най доброто - което не е така и това не е само мое мнение.Тия сайтс ги пустнах за вашо инфо не за мое защото аз решението с кво да храня съм го направил отдавна.Информацията не е излишна никомо а вече всеки си храни кучето както сметне за добре.Кощеш и с лайна да го храниш избора си е твой.Кучето си е твое.Вече кое е добре за кучето е отделен въпрос. Абсолютно, има кучета, които не помирисвта грнаула- защо ли? е има един юзър тук, който хвали гранулата и кучето му ядеше доскоро! Еми аз роял канин не съм давал честно казано...тва че са се издънили , ми еби им майката..може и некой конкурент да си е платил. едва ли ....пак казвам, че роял канин не съм давал.... все пак на запад има лаборатотрии и строг контрол , как е станало това представа си нямам | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Мар 28, 2007 3:41 pm | |
| - zelka написа:
- А ти с какво храниш?
Месо, месо и пак месо, но куче аз нямам | |
|
| |
HELBROC ентусиаст
Брой мнения : 10 Localisation : haskovo Registration date : 07.01.2008
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Пон Яну 07, 2008 10:05 pm | |
| az moeto pale go hranq po dieta systavena ot men sutrin mu davam bulion ot pate6ki feneri s hlqb4e i nqkoe kokal4e..na obqd granulki... sledobqd kokal4eta s nqkoq granulka i ve4er varen oriz s par4enca vareno meso(bez zna4enie kakvo e) i nai vajnoto 2 pyti v sedmicata mu davam surovi qica i s 4ast ot 4erupkata davam mu 4-pyti no v normite 62 dni e 6,5 kg e jensko i ne e debelo ak osi mislite tova kato otrasne 6te mu namalq hraneniqta na 3 a posle na 2 ama sega mai e dobre da si pohapva pove4ko.. po cql den divei vyv vky6ti a .. i zabravih vitaminite s kalcii 10 dni m udavam 12 po4ivka nz kak mislite 4akam mneniq :P | |
|
| |
HELBROC ентусиаст
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Пон Яну 07, 2008 10:12 pm | |
| mejdu drugoto sym 4uval 4e kupenite hrani golqm procent ot sydyrjanieto im e prosto furaj i ako mojete da izbegnete hraneneto s evtini i s nesigoren proizhod hrani 6te napravite mnogo dobre .. vsy6tnost hranite predstavlqvat ostatyci bilo to ot riba ili meso negodno za 4oveka i zyrneni kulturi nai ve4e abe vsi4ko se smesva pravi se na prah ii ..vyob6te tova sa ogrizki no i v tqh ima 4ast ot vitamini no edva li 6te sa tolkova polezni kolkoto vie bihte sgotvili ne6to na ku4eto si. | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Вто Яну 08, 2008 4:01 pm | |
| Като си взимате БГ боклуците...така ще е... A като си вземете храна от висок клас гранула...Ройал канин или Еукануба или на Про план...тогава се замислете дали има фуражи | |
|
| |
HELBROC ентусиаст
| |
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Вто Яну 08, 2008 6:47 pm | |
| hahaha....OK...Никога готвеното хранене не може да даде ДОБРИ резултати пред Super premium клас храна...не се залъгваМ от цената... помисли малко за какво иде реч... П.с:зърнени субстанций | |
|
| |
HELBROC ентусиаст
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Вто Яну 08, 2008 8:29 pm | |
| ima mnogo ku4eta koito ne qdat vsi4ki hrani moeto za 6tastie i kamak da mu hvyrli6 6te se opita da go izqde i nqmam problem s haranata no sestrata na moeto ne qde vsi4ko daje mai samo s vkus na 6okolad qde .. no skoro mai 6te umira mai go hvana gana vypreki vaksinata.. vij v statiqta za ganata ako ima6 vreme | |
|
| |
mitaksi специалист
| |
| |
koroko
Брой мнения : 2 Localisation : hjkh Registration date : 15.01.2009
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Чет Яну 15, 2009 10:11 pm | |
| какво количество храна поема един възрастен питбул на ден | |
|
| |
stephoko напреднал
Брой мнения : 57 Age : 42 Localisation : враца Registration date : 16.04.2007
| Заглавие: Re: Предпочитана храна Сря Яну 21, 2009 9:08 pm | |
| Две деца на около 3 годинки и половина до обяд и най - малко още две до вечерта! За предпочитане е да се храни един път - вечер с по едно 14 годишно! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Предпочитана храна | |
| |
|
| |
| Предпочитана храна | |
|