| Хранене на кучето | |
|
+7Yurgen darklady Admin BBB zelka Jordan staff mitaksi 11 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 9:26 am | |
| - nug написа:
- xaxaxaxa на куче да не даваме кокали
не се смей защото не постигаш нищо друго освен да ти се присмиват на теб, аз давам съвет, който иска да ме слуша От кокалите каквито и да са стват невероятни поразии. Не е смешно, а е тъжно. | |
|
| |
nug специалист
Брой мнения : 101 Age : 36 Localisation : Pazardjik City Registration date : 26.03.2007
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 10:18 am | |
| Еми като цял живот не е ял нищо по твардо от гранулите, които даваш може и да се задави.Няма да изобразява на всякаде тази картинка - "кучето с кокала", която сме свикнали да виждаме на екрана или на др. источници, няма да има толкова играчки и тем подобни за кучето направени под формата на кокал.Целта е да се научи правилно кучето да яде кокали(от единия край към другия, а не като невидял да го натроши на 2 пъти и да го глътне). | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 10:39 am | |
| - nug написа:
- Еми като цял живот не е ял нищо по твардо от гранулите, които даваш
може и да се задави.Няма да изобразява на всякаде тази картинка - "кучето с кокала", която сме свикнали да виждаме на екрана или на др. источници, няма да има толкова играчки и тем подобни за кучето направени под формата на кокал.Целта е да се научи правилно кучето да яде кокали(от единия край към другия, а не като невидял да го натроши на 2 пъти и да го глътне). ама давай на твойто куче и камъни ако искаш бе пич, проблема ако сескапе няма да е само твой, но и на кучето /не ти го пожелавам/. Какво по твърдоот гранулите ???? В кокалите няма нищо хранително...кости мозък да...моля ти се попорчети малко и после давай "компетентни" мнения. | |
|
| |
BBB специалист
Брой мнения : 170 Registration date : 15.03.2007
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 10:47 am | |
| Само ще допълня mitaksi с това което ми каза моя вет, при едно посещение докато кучето ми беше малко. Та, той каза така, на питбул да не сте посмяли да давате кокали, в никакъв случай. За тези породи може да бъде пагубно. А ти nug би ли ми обяснил как си учиш кучето да яде правилно кокал? Че ми е супер интересно. | |
|
| |
nug специалист
Брой мнения : 101 Age : 36 Localisation : Pazardjik City Registration date : 26.03.2007
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 10:55 am | |
| Като даваш големи кокали на него му е интересно и бавно си го облизва и си го предъвква в края така трябва да свиква. | |
|
| |
BBB специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 11:03 am | |
| - nug написа:
- Като даваш големи кокали на него му е интересно и бавно си го облизва и си го предъвква в края така трябва да свиква.
А да си се замислял, че този кокал се цепи на малки парченца, които могат да се забият във венците или да наранят хранопровода. И го предъвква в края, защото е малко, а я се замисли като порастне аджеба дали ще го предъвква лекичко в края. Пък и като почне да сменя зъби, в стремежа си да ги чеше, дали пак ще го облизва лекичко в края. | |
|
| |
Jordan staff специалист
Брой мнения : 494 Age : 34 Localisation : Бургас Registration date : 24.02.2007
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 12:23 pm | |
| Големи разисквания правите!!!Тук обаче има хора,който не разбират и се опитват да помогнат...други пък не ги слушат... За тяхна сметка...но един ден,ако се случи нещо пагобно после ти ще прозреш!!!ама ще е късно! Давай на кучето ти кокали...и го ''учи правилно да ги яде''-за такова нещо не бях чувал Та като порасне пак така да ги яде...но защо ли си мисля че ще бъдат погълнати още докато са попаднали в паничката му,без да ги троши ''от едното крайче към другото''? Моля те не ме карай,да се разсмивам... Недейте да упреквате момчето бе...малко хумор вкара в ситуацията | |
|
| |
nug специалист
| |
| |
BBB специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 5:07 pm | |
| Без коментар!!! nug прави каквото си искаш, давай каквото си искаш. С оглед на това какво мислиш за бъдещето на кучето си, не ме учудват изобщо последните ти постове. | |
|
| |
MAKI специалист
Брой мнения : 100 Registration date : 28.03.2007
| Заглавие: д Вто Апр 24, 2007 9:32 pm | |
| омг .. а тряя ли преди тфа да му слагам лигавник? може би да зема да му ги натруша на по малки парченца? | |
|
| |
nug специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 24, 2007 10:16 pm | |
| АЗ ГИ НАЧУКВАМ КОКАЛИТЕ В ХАВАНЧЕ ПОЛУЧАВА СЕ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ!!! ОПИТАЙТЕ И ВИЕ | |
|
| |
Yurgen напреднал
Брой мнения : 52 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Сря Апр 25, 2007 1:21 am | |
| аз поначуках днеска 3 кила телешки паржоли , да видим кав ефекта. маи ше е по голям от тея кокалидет нищо няма у тях | |
|
| |
BBB специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Сря Апр 25, 2007 9:04 am | |
| - Yurgen написа:
- аз поначуках днеска 3 кила телешки паржоли , да видим кав ефекта. маи ше е по голям от тея кокалидет нищо няма у тях
Браво, браво!!! Покани и мен на паржолки Та мисля да го кажа за последно, НЕ давайте кокали. Обосновах се вече. А оттам всеки да си прави каквото иска, който пропищи, пропищи, да е слушал. | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Сря Апр 25, 2007 2:10 pm | |
| - BBB написа:
- Без коментар!!! nug прави каквото си искаш, давай каквото си искаш. С оглед на това какво мислиш за бъдещето на кучето си, не ме учудват изобщо последните ти постове.
а какво мисли за бъдешето на кучето му???? | |
|
| |
BBB специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Сря Апр 25, 2007 2:15 pm | |
| Ахахахахахаа да. Малко се увлякох. Така, че ако nug се е разсърдил, моля да ме извини. | |
|
| |
nug специалист
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Сря Апр 25, 2007 5:10 pm | |
| Хехе бейби няма проблем всеки има право да прави каквото иска с кучето си все пак си е негово дали е за добро и за лошо и двамата го отнасят аз пък имам сасед който е вегетерянец и кучето си е направил такав като му дадеш кокал го души не го иска както и месо | |
|
| |
Хаяско
Брой мнения : 3 Age : 28 Localisation : Христо Registration date : 06.04.2010
| Заглавие: Re: Хранене на кучето Вто Апр 06, 2010 6:50 pm | |
| Аз лично храня кучето си с ADVANCE, DARLINK i CHAPPI. Дроба гранулите с хляб и варени пилешки бутчета без кокал полезно е 500гр. сурово месо на 2-3 месеца веднъж. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хранене на кучето | |
| |
|
| |
| Хранене на кучето | |
|