| Искате ли да основем клуб...? | |
|
+9qwer Admin BBB veniva darklady MAKI Yurgen mitaksi Jordan staff 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
zelka напреднал
Брой мнения : 60 Registration date : 28.03.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Сря Апр 11, 2007 2:40 pm | |
| - mitaksi написа:
- darklady написа:
- Кво братче се заяждате с момчето не мога да разбера. Никой от вас ли не е бил млад и никой ли не е имал идеални намерения?Човека иска нещо да направи, а вие се заядохте с него директно. Затова в България нищо не става. Вие нали влезате в този форум, защото сте любители на породата? - Или може би не?
Аз лично си мислех, че сте на една страна- както се казва "от един отбор", а то се оказва, че не е баш така и шопската максима "Не на мене да е добре , а на Вуте да му е зле" ще ни дърпа назад още дълги години, граждани европейци!!!! за съжаление при тая порода никога не може да има един отбор, защото както се знае някои се зьнамивата с гейм, ролки , вскякакви такива глупости. Лошото е че когато хората от едната страна се разцепят, но това е типчино по български. За какво обидинение ми говориш? Това че един си гледа песовете за кеф че други въобще не знае на ква планета е и че някой си праят пари от тва.ВЪобще за кво обидинение си говорим? Да не дава господа да зависят нещата от келеши като Jordan staff че тогава си ни ебало мамата. | |
|
| |
Jordan staff специалист
Брой мнения : 494 Age : 34 Localisation : Бургас Registration date : 24.02.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Сря Апр 11, 2007 2:51 pm | |
| - zelka написа:
- mitaksi написа:
- darklady написа:
- Кво братче се заяждате с момчето не мога да разбера. Никой от вас ли не е бил млад и никой ли не е имал идеални намерения?Човека иска нещо да направи, а вие се заядохте с него директно. Затова в България нищо не става. Вие нали влезате в този форум, защото сте любители на породата? - Или може би не?
Аз лично си мислех, че сте на една страна- както се казва "от един отбор", а то се оказва, че не е баш така и шопската максима "Не на мене да е добре , а на Вуте да му е зле" ще ни дърпа назад още дълги години, граждани европейци!!!! за съжаление при тая порода никога не може да има един отбор, защото както се знае някои се зьнамивата с гейм, ролки , вскякакви такива глупости. Лошото е че когато хората от едната страна се разцепят, но това е типчино по български. За какво обидинение ми говориш? Това че един си гледа песовете за кеф че други въобще не знае на ква планета е и че някой си праят пари от тва.ВЪобще за кво обидинение си говорим? Да не дава господа да зависят нещата от келеши като Jordan staff че тогава си ни ебало мамата. \ Така е...дано нещата да не зависят от мен,а от тебе защото България се нуждае само от такива като тебе....За разлика от теб,аз не съм файтър и не пускам кучетата си на ролки за 5 лева като тебе..!!!Разбра ли!!Защото такива хора като тебе,който онищожават кучетата си са за затвора!!!Нали искаше да направиш комисия за защита на боевете ама май не стана нещо... Никога няма и да стане То заради такива хора като теб,породата е изгубила толкова много!!! | |
|
| |
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Сря Апр 11, 2007 3:45 pm | |
| лелее тука какво стана за няма и няколко часа бе | |
|
| |
MAKI специалист
Брой мнения : 100 Registration date : 28.03.2007
| |
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Пет Апр 13, 2007 11:31 pm | |
| Венива се среща лично с господина и очаквам да ми пише. | |
|
| |
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Чет Апр 19, 2007 3:56 pm | |
| Има ли новоино то г-н Хлебаров, че ми е много любопитно | |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: д Чет Апр 19, 2007 8:54 pm | |
| бе и на мене ама нашия мод нещо.. | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Чет Апр 19, 2007 8:56 pm | |
| - Jordan staff написа:
- Венива се среща лично с господина и очаквам да ми пише.
| |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: хм Чет Апр 19, 2007 8:58 pm | |
| според мен след като ти си предложил да се основе клуб , не може да разчиташ на венива! вземи инициативата в свои ръце , естествено ако имаш сериозни намерения де. . | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Чет Апр 19, 2007 9:00 pm | |
| естествено,но все пак е много по добре човек лично да се срещне и да говори отколкото само по телефона-на този етап! | |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: д Чет Апр 19, 2007 9:01 pm | |
| след като виждаш че венива по някакви причини не го прави , да кажем че няма възможност , ти какво ще седиш и ще чакаш? | |
|
| |
BBB специалист
Брой мнения : 170 Registration date : 15.03.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Пет Апр 20, 2007 8:41 am | |
| - MAKI написа:
- според мен след като ти си предложил да се основе клуб , не може да разчиташ на венива! вземи инициативата в свои ръце , естествено ако имаш сериозни намерения де. .
Jordan staff вече каза, че човека който трябва предимно да действа трябва да има 16, според дори трябва да има 18 за да го приемат на сериозно. | |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: д Пет Апр 20, 2007 3:12 pm | |
| за да се основе клуб да! но ние още не знаем информация ти искаш да го основаваме .. мисля че няма значение години , за да се събере нужната информация относно това поправи ме ако бъркам | |
|
| |
BBB специалист
Брой мнения : 170 Registration date : 15.03.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Пет Апр 20, 2007 4:52 pm | |
| Мога да те поправя само в едно...въпросния човек доколкото аз знам е в София, а Jordan staff не е. | |
|
| |
Yurgen напреднал
Брой мнения : 52 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Пет Апр 20, 2007 11:01 pm | |
| аиде е ко стана с клуба е ? | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Пет Апр 20, 2007 11:02 pm | |
| Утре ще говорим по телефона,за документи,основатели и тн.! | |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: д Пет Апр 20, 2007 11:18 pm | |
| | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Съб Апр 21, 2007 9:54 pm | |
| На този етап всички знаем,че породата не е призната от Европейската ''престижна федерация''!Та поне вече знаем как би трябвало да следва по ред!Събират се учредители-5 навършени 16 години,отива се в град по избор-в смисъл,който е по-удобен на всички учредители!Попълват се дадени формуляри-това е лесно...за там ще имаме съдействие(то до това да се стигне)та след като се подпишат ВСИЧКИ документи,те се пращат в българската киноложка федерация,а от там и до FCI,та ако породата се признае породи големият брой фенове,то учредителите получават отговор,в който се споменава дали клубът ще се регистрира,или ще остане илюзия!Ако се регистра се започва със всички често задавани въпроси-отговор по развъдна дейност,сидий,ветове ангажирани към клуба и тн...Това за сега!Тези дни с нокти и зъби ще събера отново всичката информация,която днес беше толкова породи някои затруднения! | |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: д Съб Апр 21, 2007 11:08 pm | |
| "а от там и до FCI,та ако породата се признае породи големият брой фенове," нали знаеш че това е мисията невъзможна ? шансът да е одобрат е 1 : 00000000000000000000000 | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Съб Апр 21, 2007 11:11 pm | |
| Хм....жестоко се лъжеш...сам ще се увериш живот и здраве! | |
|
| |
MAKI специалист
| Заглавие: д Нед Апр 22, 2007 3:24 pm | |
| ще видим | |
|
| |
Yurgen напреднал
Брой мнения : 52 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Нед Апр 22, 2007 5:10 pm | |
| | |
|
| |
Jordan staff специалист
| |
| |
MAKI специалист
| |
| |
after11@abv.bg
Брой мнения : 6 Localisation : Plovdiv Registration date : 25.04.2007
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? Сря Апр 25, 2007 8:01 pm | |
| - Цитат :
- Трябват 16 навършени години и ако се съберат 5 члена учредителен състав с подписи и тн...се чака дали ще се одобри и ако се одобри..УСПЕХ ЗА ПИТА КИНОЛОГИЯТА НА ПИТА!!!Пък и вече в Вългария ще е съвсем легално регистриран като порода!За това постнах тази тема...който има желание и се навие да помогне с каквото може...да пише...а не само отрицателни неща!
Според мен първо трябва да се научиш, да не бъркаш името на държавата в която живееш и после да тръгнеш да основаваш клубове , а пак и от начина ти на писане си личи колко детско мислиш , не си първия запален по породата нито ще си последният и едва ли други хора не са опитвали преди теб , и то не е само до искане ми представи си , че "Христос възкръсне" и ти основеш клуб какво следва после ? тук ще трябва да се съглася с zelka , Господ да ни опази. А ти въобще Питбул гледаш ли ? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Искате ли да основем клуб...? | |
| |
|
| |
| Искате ли да основем клуб...? | |
|