| Дискусия | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Jordan staff специалист
Брой мнения : 494 Age : 34 Localisation : Бургас Registration date : 24.02.2007
| Заглавие: Дискусия Вто Апр 03, 2007 9:31 pm | |
| | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Вто Апр 03, 2007 10:17 pm | |
| - veniva написа:
- Страшно съжалявам,че още първия ден след регистрацията ми,вместо да попадна на добри приятели аз попаднах в центъра на арена,на която се разменяха обидни думи.Това крайно ме разочарова особено когато кученца биват обиждани и квалифицирани на родословни и не родословни,на породни и безпородни и т.н.
| |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 04, 2007 9:34 am | |
| И каква дискусия има тук? Никаква. Всички постове ще бъдат изтрити от тая тема, която превърнахте в кофа за боклук. Модератора, моля да не трие критики, а заяждания на лична основа. Трябва ли да има предупреждания и наказания - не мисля, можете да се разберете като хора. Обиждания и квалификации на кучета на потребители на форума са недопустими! Искрено ще съм благодарен, ако няма повече такива грозни гледки! Сега изчиствам темата - нека превърнем това място, в хубаво място за любители на кучета в частност питбули. | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 72 Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 04, 2007 9:41 am | |
| - Jordan staff написа:
- veniva написа:
- Страшно съжалявам,че още първия ден след регистрацията ми,вместо да попадна на добри приятели аз попаднах в центъра на арена,на която се разменяха обидни думи.Това крайно ме разочарова особено когато кученца биват обиждани и квалифицирани на родословни и не родословни,на породни и безпородни и т.н.
Подкрепям veniva, но администрацията не може да бъде навсякъде по всяко време. Няма деление на родословни и неродословни - това е адски смешно, поздрави! | |
|
| |
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 04, 2007 1:13 pm | |
| бая замитане е паднало тука хахах ооо има и нови етоконки браус | |
|
| |
darklady Admin
Брой мнения : 128 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: Дискусия Чет Апр 05, 2007 3:27 pm | |
| Май никой не разбра каква е темата.... | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 25, 2007 1:36 pm | |
| - MAKI написа:
- и не е хубаво да мисла за вбъдеще и да се опитам да предотврата възможни инциденти ли?!?! ами ти не го прави , живеи си в розовия ти свят и като стане нещо си бии главата!
| |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 25, 2007 1:38 pm | |
| - Jordan staff написа:
- MAKI написа:
- и не е хубаво да мисла за вбъдеще и да се опитам да предотврата възможни инциденти ли?!?! ами ти не го прави , живеи си в розовия ти свят и като стане нещо си бии главата!
1-воХахаха...Между другото ти много си противоречиш със собствените си мнения...може би не четеш какво пишеш Защото гледам и не вярвам на очите си!!!В предни постове казваш,че като поранело кучето ти ще проявявало агресия и трябвало сестра ти да го одържа в екстремна ситуация...нали така?до тук съм разбрал нали?А с последният пост казваш,че не било хубаво да ''мислаш''за в бъдеще!Е как да си го обясня това???Уж мислиш какви мерки да вземеш като порасне-ако незнаеш това се казва бъдеще;а после казваш,че нямало да мислиш за в бъдеще... 2ро-толкова ли си глупав майка му стара,че не можеш да ми запомниш фамилията бре??? и последно-аз си възпитавам кучето както мога!Не се хваля с перфектно обучение,но знам,че кучето ми не проявява и няма да проявява агресия за разлика от твоето!Агресията се подтиска,а като гледам ти нищо не правиш по въпросът!!!Питбулът е перфектен домашен любимец и може да си играе със абсолютно всички породи,стига да е възпитан и социализиран правилно!!!Това е казано от Българският национален клуб за 3та група териери в отговор на въпрос на читател!(!http://ebt.hit.bg/----книга за въпроси и отговори)!За това си мисля,че ти НИЩО НЕ ПРАВИШ ПО ВЪПРОСА!!! И ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНЕ,КАКТО С ХЪСКИТО КОЕТО НИКОГА НЕМОЖЕЛО ДА СЕ ВЪЗПИТАВА ти си остани във ЛЕДЕНИЯТ И СТУДЕН СВЯТ и си блъскай главата още повече!!! Това имах да кажа MADI! | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 25, 2007 1:39 pm | |
| - MAKI написа:
- да ти кажа само , че незнам как да слагам цитати !! изказването че не е хубаво да се мисли в бъдеще за това го каза ти
| |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 25, 2007 1:39 pm | |
| - Jordan staff написа:
- Имах предвид,че ти си предначертал бъдещето на твоето куче!!!Ще прояви агресия-беше твоето изказване!!!За това аз ти казах,че ти си помислил за в бъдеще!!Щял да прояви агресия!Ще прояви,ако ти го допуснеш!!!Защо в Америка никога не проявяват агресия...?Защо си играят със всички кучета?А и кои е казал,че моето куче не проявява агресия?Тя найстина не проявява агресия,но понякога се случва да се карат с дакелката да се сдърпат за нещо-признак на доминантност!!Но веднага,щом се скарат ги смъмрям!!Ето по този начин трябва да се постъпва в такъв момент!А не да насъскваме или да сме безучастни...!
| |
|
| |
Jordan staff специалист
| |
| |
Jordan staff специалист
| |
| |
Jordan staff специалист
| |
| |
Jordan staff специалист
| |
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 25, 2007 1:47 pm | |
| Абе хора...вие си изгубихте акъла бе!!!това,че под аватара ми пише ''СПЕЦИАЛИСТ'' не значи нищо!!!Аз не претендирам,че знам много,просто се опитвам да помогна!!Но със сигурност знам,някои неща,за които съм прав и ако щете цяла нощ си пишете глупости не можете да ме обедите в обратното! Благодаря! | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: Дискусия Сря Апр 25, 2007 1:47 pm | |
| | |
|
| |
Jordan staff специалист
| |
| |