| С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Jordan staff специалист
Брой мнения : 494 Age : 34 Localisation : Бургас Registration date : 24.02.2007
| Заглавие: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Пон Мар 12, 2007 11:34 pm | |
| Предлагам тук да обсъждаме с какво приспособление е най-добре да водим кучетата...
Последната промяна е направена от на Съб Мар 31, 2007 12:22 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
darklady Admin
Брой мнения : 128 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Сря Мар 14, 2007 11:36 am | |
| Аз много не съм спец по каишки, така че ще е полезно да споделите някой и друг лаф по въпроса | |
|
| |
mitaksi специалист
Брой мнения : 217 Localisation : София Registration date : 05.02.2007
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Сря Мар 14, 2007 11:43 am | |
| е какво значи каишки бе? има нашийник и наггръдник, според зависи за какво се позлват нагръднаика и нашийника имат своето приложение. С нашийник е по-лесно да се води.
пп. моля админа да оправи заглавието! | |
|
| |
Yurgen напреднал
Брой мнения : 52 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Сря Мар 14, 2007 6:24 pm | |
| наи удобнйо е според мен с нашийник . По лесно такова )) нагръдник като емалко използвах амаа много малко | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Пет Мар 16, 2007 9:00 pm | |
| В Созопол има много питове и един,два стафа...но като ги разхождат...все с нагръдници бре....!Може би е по-удобно на самите кучета...като се опъват да не се удушат...? | |
|
| |
darklady Admin
Брой мнения : 128 Registration date : 13.02.2007
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Вто Мар 20, 2007 10:59 am | |
| според мен негръдника не предизвиква по никакъв начин удушване-та нали това именно му е целта | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Вто Мар 20, 2007 11:03 am | |
| - darklady написа:
- според мен негръдника не предизвиква по никакъв начин удушване-та нали това именно му е целта
зависи за какво се използва. Аз предо водех мног често , много повече с нагръдник, обаче нашийника удушвач с него кучето се води много по лесно. Корекциите са по добри. Препоръчвам водене с нагръдник на дълги разходки, когато няма много кучета и предимно да се спортува..също така препоръчвам водене с нагръдник при разгонено женско куче. | |
|
| |
BBB специалист
Брой мнения : 170 Registration date : 15.03.2007
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Вто Мар 20, 2007 12:25 pm | |
| На мен ми е по-лесно с нагръдник да водя. Пък и кой каза че не души. Моят с нагръдник като почне прекалено да се дърпа се дави, понеже нагръдника му като се закупчае горе става като нашийник. Така че зависи от модела нагръдник. Пък и честно казано повече вярвам на нагръдниците. При нашийника постоянно имам чувството че ще се изплъзне от врата му. | |
|
| |
mitaksi специалист
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Вто Мар 20, 2007 1:17 pm | |
| - BBB написа:
- На мен ми е по-лесно с нагръдник да водя. Пък и кой каза че не души. Моят с нагръдник като почне прекалено да се дърпа се дави, понеже нагръдника му като се закупчае горе става като нашийник. Така че зависи от модела нагръдник. Пък и честно казано повече вярвам на нагръдниците. При нашийника постоянно имам чувството че ще се изплъзне от врата му.
да де всеки сампреценява как му е по удобно да води кучето и да коригира по ефективно. Аз водя и с двата вида. | |
|
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Съб Мар 31, 2007 12:25 am | |
| Аз купих нагръдник,но хич на Сънката не й хареса.. И затова отново е с кожена кайшка!!! | |
|
| |
Nadq&Karma apbt приятел
Брой мнения : 40 Localisation : Варна, България Registration date : 01.05.2007
| |
| |
Jordan staff специалист
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си Сря Май 02, 2007 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Nadq&Karma apbt приятел
Брой мнения : 40 Localisation : Варна, България Registration date : 01.05.2007
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си | |
| |
|
| |
| С какви каишки според вас е най-добре да водите любимците си | |
|